Living your truth

Over ons…

Sanne van den Bergh

Sanne

Sanne’s kracht is het verbinden van resultaat met diepgang. Ze is open en persoonlijk en daardoor in staat een sfeer van veiligheid te creëren die maakt dat mensen de moed hebben echt naar zichzelf te kijken. Het is haar passie om mensen in contact te brengen met hun kracht en hun potentieel en dat te vertalen naar de praktijk: zowel werk als privé. Haar motto is; word wie je bent, en leef die waarheid. 

In haar begeleiding is ze empathisch en resultaatgericht. Ze gebruikt haar analytische vermogen, haar ervaring en haar intuïtie om de vraag helder te krijgen en zal dan niet stoppen voordat dat doel gehaald is. Als het nodig is, gaat ze de confrontatie aan en brengt ‘het gedoe’ op tafel. Dit doet ze op respectvolle wijze en met compassie voor de angst en weerstand die daar kan zijn. Ze faciliteert bewustwording door met liefde en vertrouwen aanwezig blijven in het moment, oude verhalen los te laten en de weg te openen naar dat wat zich wil ontvouwen. 

Freek de Lang

Freek

Freek staat voor een no-nonsense aanpak. Hij is van nature nieuwsgierig naar de drijfveren van mensen. Met zijn scherpe blik dringt hij snel door tot de kern van de zaak. Door zijn manier van vragen stellen brengt hij zaken aan het licht, die nog niet helder waren, legt verbanden en maakt op heldere wijze duidelijk wat zijns inziens nodig is om het vraagstuk op te lossen. 

Hij heeft een groot inlevingsvermogen en is tegelijk duidelijk. Hij confronteert mensen met humor en liefde en is door zijn rust en vermogen om volledig zonder oordeel te zijn in staat om mensen het vertrouwen te geven die stappen te zetten die nodig zijn, om in beweging te komen. 

Freek is gedreven, resultaatgericht en zorgvuldig. Hij doet alles wat nodig is om anderen te helpen het gewenste resultaat te bereiken en blijft staan juist op die momenten dat het moeilijk wordt. 

Freek en Sanne samen; wat maakt hen speciaal?

“Ik heb in mijn leven 2 trainers ontmoet die echt impact op mij hadden. Het verbaast mij niet dat jullie nu samen zijn!”

Mark Ponsioen, van lanschot bankiers

Dynamisch, open, kwetsbaar, krachtig, in het moment, aanvoelend wat nodig is en afwijkend van het programma om datgene te bereiken wat nodig is.

Op basis van wat zich aandient in het moment bepalen ze hun koers en sturen voortdurend bij. Moeiteloos wisselen ze elkaar af, vullen elkaar aan, en spelen met wat zich aandient. Ze gebruiken hun verschillen in mannelijke en vrouwelijke energie en aanpak, om iedereen daar te ontmoeten waar die bereikbaar is. Ze voeren de dynamiek op en brengen de intensiteit die ze zelf leven mee in hun groepen.

Ze belichamen de elementen: aarde voor rust, bezinning en contact. Vuur voor dynamiek en transformatie en het wegbranden van dat, wat niet meer nodig is. Water om diepte te creëren en emoties en energie weer te laten stromen. Lucht om te reflecteren, te visualiseren en nieuwe perspectieven te creëren.

Ze leven hun waarden: waarheid, liefde en zorgzaamheid om te doen wat zij het liefste doen: anderen begeleiden op hun pad naar ‘living your truth”.

© 2020

Thema door Anders Norén